Jump to content
Software FX Community

Production installation


swalker
 Share

Recommended Posts

I've installed the production (not development) version of Chart F/X on a windows 2003 Server (Enterprise) with the lates sp's and IIS 6.0. Chart F/X refuses to display a chart. The browser continues to chug away, eating all of the cpu but never returns a chart. I've reinstalled and downloaded the lates chart f/x, reinstalled IIS 6.0, opened up all the permissions for chart f/x.  Any ideas as to where to start looking for the problem?

 Thank you, Steve

Link to comment
Share on other sites

I came across this issue when i deployed chartfx for the first time. make sure you have modified you web.config file and added the appropriate handlers. the modification which i had to make is below:

<add path="ChartFX.aspx" verb="*" type="ChartFX.Pss.HttpHandler,ChartFX.Pss.HttpHandler"/>

 T

here is a useful article available within the knowledgebase which provides a step wise description of the whole deployment process.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...