Jump to content
Software FX Community

Chart is not displayed using Custom Authentication


irmorales
 Share

Recommended Posts

 Hello, I hope you can help me.





We are migrating from one web site to a portal site, we have
in our current web application several modules, some are related or have dependencies
to each other, but there are some that has no relation at all with the rest of
the modules, so we have decide to split the modules, now all are in its own web
application, the modules can be hosted in another server or even using another
domain, so we needed to implement a SSO solution, so the SSO solutions
supported by IIS are not an option, so we implemented a custom SSO. By the way ChartFX
7.0 is used only in one module.


The original site has (in this environment all is working
ok):


[font=Symbol;mso-fareast-font-family:Symbol;mso-bidi-font-family:
Symbol]

Link to comment
Share on other sites

 Update

I have changed the next properties in my chart:

Chart_FX.RenderFormat = ".NET"Chart_FX.EmbeddedData = True

 

now the chart postfix is _js instead of _png , but the same behavior is kept, in the 3rd step there is no user id and the image is not displayed.

 

BTW, I forgot to tell you that the Bar Charts, are the only one that are working, in the new environment (in the portal), any idea?

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...