Jump to content
Software FX Community

Alex Fleming

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alex Fleming

  • Rank
    Newbie
  1. Just in case my last couple of emails are ending up in your spam folder again..... I'm including the error screenshots (see below) you requested too: Hi Andre, Did you have any luck diagnosing the problem from the screenshots I sent you? As an aside, we
  2. Just in case my emails are still being sent to your spam folder............ Hi Andre, Any update? Regards, Alex From: Fleming Alex Sent: 11 August 2009 14:55 To: 'Andre Goncalves' Cc: 'Support@SoftwareFX.com' Subject: RE: Software FX - 'System.Web.UI.MasterPage' Forum incident. Importance: High Hi Andre, Please find attached the web.config file attached as requested. Regards, Alex From: Andre Goncalves Sent: 11 August 2009 14:47 To: Fleming Alex Subject: RE: Software FX - 'System.Web.UI.MasterPage' Forum incident. To avoid any confusion, could you please send me your web.config file as you have it now? We have made so many modifications to it I just want to make sure we are on the same page. Regards, Andre Goncalves Junior Product Manager ========================= Software FX, Inc. 5901 Broken Sound Parkway NW, Suite 400 Boca Raton, Florida 33487 USA 561-999-8888 561-998-2383 fax www.softwarefx.com From: Fleming Alex Sent: Tuesday, August 11, 2009 9:32 AM To: Andre Goncalves Cc: StagingNewTool Subject: RE: Software FX - 'System.Web.UI.MasterPage' Forum incident. Importance: High Hi Andre, Any further update on this issue? If it can
  3. In case my email is sent to your spam folder again......... Thanks for getting back to me. I reinstalled the app and replaced the web.config with the one you sent me. It appeared to install successfully and I could view the webparts from the gallery. However, I
  4. No, I didn't receive any incident number. I've sent the web.config file again to support@softwarefx.com
  5. Hi Andre, I emailed my web.config to tech support last Thursday as requested but have yet to receive a response. I've noticed a number of other users have had the same problem. Has this been resloved yet?
  6. Site's back up again. Read an earlier post and renamed the web.bak to web.config as suggested. This is a pretty serious bug. Has it been resloved yet? I have to make a decision whether to buy this product for my organistion fairly soon. This isn't helping. Please let me know as soon as you can what the resloution is (if any). I've already emailed support with the affected web.config file.
  7. I downloaded and installed the trial version of Dataparts for Sharepoint 2007 about an hour ago. It broke my entire site giving the above error. I uninstalled the program and Sharepoint is still down (exact error)! What do I do?? Please respond ASAP.
×
×
  • Create New...