Jump to content
Software FX Community

AxesStyle not working correctly


Recommended Posts

We are experiencing a problem with the axesStyle not working correctly

during initial loading of the chart control. It seem that when we set the

AxesStyle to FlatFrame and set the Axis Y position to Near then try to set

the AxesStyle to Math the top and right axis frame does not go away.

Attached is a sample to reproduce the problem.

1) Run the program

2) Press Close Frame button

You will see the left and bottom frame dissapear instead

of the top and right.

If you remove this line in the contructor:

chart1.AxisY.Position = AxisPosition.Near;

It works correctly.

Thank you

Bill Large

Link to post
Share on other sites

We have fixed this problem and it will be included in the next service pack.

--

Regards,

JC

Software FX Support

"Bill Large" <largewi@wi.rr.com> wrote in message

news:TvzpjJ#aCHA.3620@webserver1.softwarefx.com...

> We are experiencing a problem with the axesStyle not working correctly

> during initial loading of the chart control. It seem that when we set the

> AxesStyle to FlatFrame and set the Axis Y position to Near then try to set

> the AxesStyle to Math the top and right axis frame does not go away.

>

> Attached is a sample to reproduce the problem.

>

> 1) Run the program

> 2) Press Close Frame button

> You will see the left and bottom frame dissapear

instead

> of the top and right.

>

> If you remove this line in the contructor:

> chart1.AxisY.Position = AxisPosition.Near;

>

> It works correctly.

>

> Thank you

>

>

> Bill Large

>

>

>

Link to post
Share on other sites

Thank you

"Software FX Support" <support@softwarefx.com> wrote in message

news:FnH2FfjbCHA.3348@webserver1.softwarefx.com...

> We have fixed this problem and it will be included in the next service

pack.

>

>

> --

> Regards,

>

> JC

> Software FX Support

> "Bill Large" <largewi@wi.rr.com> wrote in message

> news:TvzpjJ#aCHA.3620@webserver1.softwarefx.com...

> > We are experiencing a problem with the axesStyle not working correctly

> > during initial loading of the chart control. It seem that when we set

the

> > AxesStyle to FlatFrame and set the Axis Y position to Near then try to

set

> > the AxesStyle to Math the top and right axis frame does not go away.

> >

> > Attached is a sample to reproduce the problem.

> >

> > 1) Run the program

> > 2) Press Close Frame button

> > You will see the left and bottom frame dissapear

> instead

> > of the top and right.

> >

> > If you remove this line in the contructor:

> > chart1.AxisY.Position = AxisPosition.Near;

> >

> > It works correctly.

> >

> > Thank you

> >

> >

> > Bill Large

> >

> >

> >

>

>

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...