Jump to content
Software FX Community

GridFX online demo for Custom Filter seems wrong


John1grid
 Share

Recommended Posts

I am a new user.  I want to use the Custom Filter.  But right now I don't understand how it should work for the end user.

I did not get the behavior I expect when I used the GridFX online demo for "Custom Filter".

Am I doing something wrong or is the demo not working properly?

1. On the toolbar, "Remove all filters" seems to work. It displays all records.

2. But when I enter:

Field: Last Name,  Condition: StartsWith,  "A"

2.1 The first time I click "Add Filter"  I see only one record but there should be more.

2.2 After I click "Remove all filters" and I click "Add Filter",  I get "no results available"

even though there are several records having last name starting with "A"

3. The "Remove last filter" link seems not to respond.

post-4744-13922403240827_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

I just tried the sample and seems the issue is that when you apply a filter the new filter is applied to the new result. Therefore if you search for last names that starts with "A", then if you search LAST NAMES that starts with "B" you won't see any change on the result since there was not any found.

Another observation, try to use letter A instead of "A" on the search field.

post-4737-13922403261577_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...