Jump to content
Software FX Community

Chart FX PSS service 7.0 Working but no image returned


sblanchard
 Share

Recommended Posts

Hi Franck :)

 To continue with my application, I try to configure ChartFX in PSS mode for production.

The PSS service starts correctly, I put modify rights to Local services account on Temp folder in PSS directory and when I try to access the webpage containing ChartFx Graph, I have no image rendered but if I put the mouse cursor on it, I see the hover icons of ChartFX.

Can you explain me if there is a special thing to do for it works ?

Regards 

Link to comment
Share on other sites

Look at the image tag generated by the chart and look at the "src" attribute. Copy-paste this url into your browser's address bar and check whether you get an error.

If your web site is using Windows Authentication, there are special considerations to make. The following KB article explains this scenario:

Q7621009. How to use Chart FX and Forms Authentication to secure your charts

URL: http://support.softwarefx.com/ShowArticleSep.aspx?Type=KB&Product=CfxNet70&Source=http://support.softwarefx.com/kb/762/1/009.htm?_r=1

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...