Jump to content
Software FX Community

Re: Problems(?) with logarithmic axis


Software FX
 Share

Recommended Posts

Just set your X-Axis Min to 0, your X-Axis, your Step and MinorStep to 0 as

well and your Max to 10.

This is actually what Chart FX will do by default, so you must be setting

some properties forcing it to do something else (I suspect you might be

assigning the Min value to an odd number).

--

Frank

SFX

"Per Skjondal" <skjoenda@online.no> wrote in message

news:dW1TUowHAHA.2224@sfxserver.softwarefx.com...

> Hi, I have a problem manipulating labels when showing a graph logarithmic.

> I'm using the chart in MS Access 97 and it collects values from a table:

>

> X-axis Y-value

> 0.063 <VALUE>

> 0.090 "

> 0.125 "

> 0.180 "

> 0.250 "

> 0.355 "

> 0.5 "

> 0.710 "

> 1.0 "

> 1.4 "

> 2.0 "

> 2.8 "

> 4.0 "

> 5.6 "

> 8.0 "

>

> (The values rises from a value of 6 to 100)

>

> The graph will look like the attached file. I am not able to put each

column

> names on the graph. Is there a way forcing the control to do that? If not,

> how do go around forcing the control to at least show labels on axis 1.000

> and 10.000 (you can see from the attached file that it only shows 0.063

(the

> first value) and 2.0 (in the middle).

>

> Per Skjondal

> per.skjondal@olivin.com

>

>

>

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...