Jump to content
Software FX Community

Re: X-axis lables not showing, except first one


Software FX
 Share

Recommended Posts

Are this labels being set as strings ? if so, you should not set the format

to anything because what's being plotted is (1,2,3,....) just that your

STRING labels will be drawn in their place.

The DateTime format is used when NO STRING LABELS are assigned and there is

X-data assigned representing Date/Time values.

If the data is converted to strings and passed as labels it looses its

meaning, a label is just a string.

--

Frank

SFX

"Edward Evans" <eevans@pacsim.com> wrote in message

news:FS##UcdIAHA.2224@sfxserver.softwarefx.com...

> Hi,

>

> I'm trying to set a text label for every point in my x/y chart. The

x-axis

> is AF_DATETIME formatted.

>

> Only the very first label is shown. On a lark, I set the x values to the

> integers 0,1,2,...,n rather than their usual OLE data time values, and

then

> all the labels showed up. There also seems to be some relationship

between

> the axis min and max and the labels disappearing, but I can't nail it

down.

>

> Any ideas?

>

> Thanks,

>

> Ed Evans

>

>

>

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...