Jump to content
Software FX Community

graphs not displaying


User (Legacy)
 Share

Recommended Posts

Hi,

I wonder if anyone could help me with a problem I have on one of our

servers.

When accessing a page with graphs on it, at random one of the graphs will

not be displayed. Instead it will display 'downloading license... please

wait'.

As soon as I refresh or flick to and from another application it appears

immediately.

I have the latest service packs for server and client installed.

Any ideas?

Joe Doherty

joeydocherty2404@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

From: "Joe Doherty" <joeydocherty2404@hotmail.com>

References: <g$EIwaviCHA.1312@webserver1.softwarefx.com>

Subject: Re: graphs not displaying

Date: Wed, 13 Nov 2002 09:28:02 -0000

Lines: 232

X-Priority: 3

X-MSMail-Priority: Normal

X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106

X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106

Message-ID: <Bgv32bviCHA.1312@webserver1.softwarefx.com>

Newsgroups: chartfx.internet.55.client

Path: webserver1.softwarefx.com

Xref: webserver1.softwarefx.com chartfx.internet.55.client:461

NNTP-Posting-Host: 193.195.83.200

Here is the html.... attached is the .chw file

<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">

<title></title>

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="styles/styles.css">

</head>

<script>

function openhelpwindow(strHelpFile) {

var posx, posy;

posy = screen.height/2 -

600/2;posx=screen.width/2-550/2;window.open('onlinehelp.htm','register','loc

ation=no,scrollbars.visible=true,alwaysraised=yes,menubar=no,height=600,widt

h=550,left='+posx+',top='+posy);

}

</script>

<body>

<table width=100% cellspacing=0 cellpadding=0> <tr> <td valign=top

align=left>

<span style="font-family: verdana, arial, helvetica; color=#003163;

font-size=18pt; position:relative; width:100%; height:100%;

filter:shadow(Color=#cecece,Direction=135)"><b>Evening & Weekend

Calls</b></span>

</td><td> </td> <td valign=top align=right> <p align=right

class=pageheader>Net G <br> October 2002 Bill </p> </td> </tr> <tr> <td

width=100% colspan=3> <hr> </td></tr><tr><td> </td></tr></table>

<table width="100%">

<tr>

<td>

<OBJECT CLASSID="CLSID:21F49842-BFA9-11d2-A89C-00104B62BDDA"

TYPE="application/x-oleobject"

WIDTH="700" HEIGHT="300" ID="ChartFX1"

CODEBASE=/download/CfxIEAx.cab#Version=4,5,15,2

>

<PARAM NAME="LICENSE" VALUE="/license/CfxIE.lic">

<PARAM NAME="TRANSPARENT" VALUE="True">

<PARAM NAME="DATAPATH" VALUE="/cfxtemp/CFT1112_1008391.chw">

</OBJECT>

<TABLE bgcolor=#D4D0C8><TR><TD><img src=images/weekblock.gif></TD><TD>Week

Day Evenings</TD></TR><TR><TD><img

src=images/weekendblock.gif></TD><TD>Weekends</TD></TR></TABLE><br>

</td>

</table>

</tr>

<td>

<table border=0 width=100% cellpadding=2 cellspacing=3>

<tr>

<td width="46%"><p class="pageheader">Observations<hr></td>

<td width="4%"></td>

<td width="50%" vAlign="top"><p class="pageheader">Actions<hr></td>

</tr>

<tr><td width=48% class=observtext><img src=images/observe.gif>  17.7%

of your total call volume can be attributed to evenings and weekends</td><td

width=4% ></td><td width=48% class=observtext></td></tr>

<tr>

<td width="46%" class="observtext"> </td>

<td width="4%" class="observtext"></td>

<td width="50%" class="observtext">

<p align="right"> ...<a

href="userpersonal.asp">Personalise</a>></p></td>

</tr>

</table>

</td>

</table>

<TABLE align=left><TR><TD><IMG alt='Click here to get help with this Page'

border=0 src='images/help.gif' border=0 height=16 hspace=5 vspace=1><a

href="onlinehelp.htm">Help</a><BR><IMG alt='Click here to print this page'

border =0 src='images/printer.gif' border=0 height=16 hspace=5 vspace=1><A

href='#' onclick='window.print()'>Print Page</a></TD></TR></TABLE>

</body>

</html>

"Software FX Support" <support@softwarefx.com> wrote in message

news:LI4bnumhCHA.2768@webserver1.softwarefx.com...

> How often does this happen ? Can you send us the source of one of your

> resulting HTML pages along with the CHW files to see if we can duplicate

> this issue ?

>

"Joe Doherty" <joeydocherty2404@hotmail.com> wrote in message

news:g$EIwaviCHA.1312@webserver1.softwarefx.com...

> Hi,

>

> I wonder if anyone could help me with a problem I have on one of our

> servers.

>

> When accessing a page with graphs on it, at random one of the graphs will

> not be displayed. Instead it will display 'downloading license... please

> wait'.

> As soon as I refresh or flick to and from another application it appears

> immediately.

>

> I have the latest service packs for server and client installed.

>

> Any ideas?

>

> Joe Doherty

> joeydocherty2404@hotmail.com

>

>

>

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...