Jump to content
Software FX Community
Sign in to follow this  
jshrimski

Problem with XML

Recommended Posts

 I have been using CFX files to preset many of my chart attributes. I create a chart, import a (proforma) CFX then set up the data etc. This has worked well since 2007, but last week a user in Russia suddenly had problems. Essentially, on his PC only, the program was not reading the CFX binary. There was no error at all, but the chart attributes (grid lines, legen position etc.) were not initialized.  This is a program that works fine on several hundred other PCs. I decided to try using XML files to see if that helped his problem. I generated an XML using "save as" (also used EXPORT). I then read that saved XML (also used IMPORT), and obtained a chart that was nothing like the one I had started with (the data was correct). After lots of gnashing of teeth, I removed the TYPEMASK tags from the XML file, and everything worked as expected. I don't know if it will work for my RUssian user, but I'll soon find out.

 Does any of the above strike a chord with anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...