Jump to content
Software FX Community

himpact

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About himpact

  • Rank
    Member
  1. Hi, I would like to know if there will be a ChartFX on Net4.0 or Net4.5? Most component company now have a net4.0 version of their component. Windows 10 will not install Net 2.0-3.5 and I would preferred to move away from 2.0-3.5 entirely. Thanks, Hai
  2. I hope this is not the new business model for SoftwareFX, but a reply I got is that we will continue to receive the nag screen (but they can make it less than every time) unless we renew the subscriptions. While it was assured that this only affect the development and not released application, it is still a major concern to me as it does block automated build. Imagine starting your car and have to click Ok to the "your warranty has expired" every time before you can drive it.
  3. Hi, Is it possible to turn off the subscription expiration notice that showing up since march 2014? It seem to popup on each few compile build of my solution. When working remotely, visual studio is stuck for 1-2 min before the message appear. Thanks, Hai
  4. Is it possible? and how? Thanks HL
  5. Is the company still active? Thanks HL
  6. Hi, Is it possible to do 3d scatter plot of x,y, and z? with the ability to rotate? If not, do you have plan to? When? Our group have been using ChartFX since 2008 and been very happy with it. Unfortunately, our need grew and we now are looking for a x,y,z scatter plot capability that allow use to rotates. Thanks HL
  7. Hi, I'm just checking for a quick way to detect which axis section did the user click on. Is there away? Thanks HL
  8. Strangely enough, that Work! Thanks Frank.. Now how would one get rid of the "No Data Available"
  9. Hi, I cannot get the chart to clear using the Data.Clear() methods. It always reset it to the default charts point that are shown in designer mode. Am I missing some step? The methods is call in FormLoad() Thanks HL
  10. Hi, I seem to have a weird high light problem when trying to mouse over the legend box's series name. Let say i have 4 series, S1 S2 S3 S4. when hovering S1, it work fine. (s1 is highlighted) when hovering S2, S4 is highlighted Changing the legend dock location give me different results, but never the correct one. Is there some setting that caused this? I'm using 7.0.2424.18037 Thanks HL
  11. I got this to work the way I want it. Thanks Frank!
  12. Hi, I have a histogram chart using the xy line plot. The sections are working properly, but I cannot get the gridline to shift. Basically, I need the grid line to start at say 0.5, but the steps are 2. The grid line will start at 0, 2, 4,, etc instead of the intended, 0.5, 2.5, 4.5 etc. Thanks HL
  13. Is there a way to high light the series like when you mouse over (programatically)? I did a search and found some breif info, but it does not seem to work (does nothing). Thanks HL
×
×
  • Create New...